Fri fragt over 399 kr 0 emner

Welcome to my home plakat

From: 79,00 DKK

Moderne “Welcome to my home” tekstplakat.

Ryd
Varenummer (SKU): 00005 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Plakater med tekst er perfekte til udsmykning af bare vægge i de fleste hjem. Her får du den populære ”Welcome to my home” statement plakat, som er ideel til udsmykning af stuen, soveværelset eller gangen. De sort/hvide tekstplakat har det hele: simplicitet, design og personlighed. Er du vild med plakater med tekst? Se dem alle her:

Se alle plakater med tekst her!

Sort/hvid plakaten er ganske simpel, og det minimalistiske design giver budskabet lov til at stjæle opmærksomheden. Denne plakat er den perfekte værtindegave eller fødselsdagsgave.

Design plakaten fås i følgende størrelser:

  • 15×21 cm
  • 21×30 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm

Kvalitet af plakater
Plakater trykkes på kraftigt 200 g silkemat papir. Papiret har en mat overflade, så man undgår skinnende og reflekterende plakater. Det betyder også, at plakaterne nemt kan sættes i rammer med glas, uden at der opstår genskær.

Levering af plakater
Vi benytter PostNord til afsendelse af alle pakker. Plakater afsendes inden for 2 hverdage, hvor du vil modtage et track & trace nummer på din pakke, så du altid kan følge med i leveringen af dine plakater. Plakater i A5, A4 og A3 størrelser afsendes i kraftige papkuverter. Store plakater i 50×70 cm afsendes i kraftige paprør.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

, , ,

Du kunne også være interesseret i...