Fri fragt over 299 kr 0 emner

Today is wild plakat

From: 79,00 DKK

Fotoplakat med billede af en skov i blå nuancer.

Ryd
Varenummer (SKU): 00106 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Today is wild plakat

Plakater i blå nuancer er et must i ethvert nordisk hjem. De udstråler en friskhed og en ro, og kan hurtigt forvandle en kedelig bar væg til en smuk og inspirerende billedvæg. Her får du en smuk fotoplakat med et billede af bjerge og skove i blå faver. Fotoplakaten er lanceret sammen med tre andre plakater, som alle passer sammen og tilsammen danner den perfekte billedvæg:

Trods de blå nuancer, er plakaten stilren og simpel i sit udtryk og er det sikre valg inden for den nordiske indretningsstil. Hvis du ikke ønsker, at den blå farve skal være for dominerende, kan du med fordel sætte plakaten sammen med en plakat med tekst eller en sort/hvid plakat.

Design plakaten fås i følgende størrelser:

  • 15×21 cm
  • 21×30 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm


Kvalitet af plakater
Plakater trykkes på kraftigt 200 g silkemat papir. Papiret har en mat overflade, så man undgår skinnende og reflekterende plakater. Det betyder også, at plakaterne nemt kan sættes i rammer med glas, uden at der opstår genskær.

Levering af plakater
Vi benytter PostNord til afsendelse af alle pakker. Plakater afsendes inden for 2 hverdage, hvor du vil modtage et track & trace nummer på din pakke, så du altid kan følge med i leveringen af dine plakater. Plakater i A5, A4 og A3 størrelser afsendes i kraftige papkuverter. Store plakater i 50×70 cm afsendes i kraftige paprør.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

, , ,