Fri fragt over 399 kr 0 emner
TILBUD

Stjernetegnsplakat – stenbuk

From: 79,00 DKK From: 63,20 DKK

Moderne plakat med stjernetegnet “stenbukken”.

Ryd
Varenummer (SKU): 00041 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Plakater med et personligt twist er perfekte til at sætte sit eget præg på indretningen. Her får du en simpel og moderne stjernetegn plakat med stjernetegnet ”Stenbuk”. Den sort/hvide plakat er minimalistisk i sit udtryk, hvilket gør, at den kan passe i enhver billedvæg eller til ethvert rum i hjemmet. Vil du se alle stjernetegn plakater fra Art by Artig? Du finder dem her:

Se alle stjernetegn plakater!

Plakater med tekst er ofte mere personlige end fx fotoplakater – de har et klart budskab. Derfor er vores stjernetegn plakater ideelle til dig, som gerne vil skabe en personlig billedvæg, men de er også perfekte at give i gave.

Design plakaten fås i følgende størrelser:

  • 15×21 cm
  • 21×30 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm


Kvalitet af plakater
Plakater trykkes på kraftigt 200 g silkemat papir. Papiret har en mat overflade, så man undgår skinnende og reflekterende plakater. Det betyder også, at plakaterne nemt kan sættes i rammer med glas, uden at der opstår genskær.

Levering af plakater
Vi benytter PostNord til afsendelse af alle pakker. Plakater afsendes inden for 2 hverdage, hvor du vil modtage et track & trace nummer på din pakke, så du altid kan følge med i leveringen af dine plakater. Plakater i A5, A4 og A3 størrelser afsendes i kraftige papkuverter. Store plakater i 50×70 cm afsendes i kraftige paprør.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

, , ,

Du kunne også være interesseret i...