Fri fragt over 299 kr 0 emner

Simple, fashionable – that’s nordic

From: 79,00 DKK

Simpel tekstplakat til det nordiske hjem.

Ryd
Varenummer (SKU): 00104 Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Simple, fashionable – that’s nordic

Plakater med tekst er perfekte til udsmykning af bare vægge i de fleste hjem. Her får du en tekstplakat med teksten ”Simple, fashionable – that’s nordic”, hvilket gør den til et must have, hvis du indretter efter den nordiske stil. Den sort/hvide tekstplakat har det hele: simplicitet, design og personlighed. Plakaten blev lanceret sammen med tre andre plakater, som alle passer sammen og tilsammen skaber den perfekte billedvæg:

Sort/hvid plakaten er ganske simpel, og det minimalistiske design giver budskabet lov til at stjæle opmærksomheden. Denne plakat er den perfekte værtindegave eller fødselsdagsgave.

Design plakaten fås i følgende størrelser:

  • 15×21 cm
  • 21×30 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm

Kvalitet af plakater
Plakater trykkes på kraftigt 200 g silkemat papir. Papiret har en mat overflade, så man undgår skinnende og reflekterende plakater. Det betyder også, at plakaterne nemt kan sættes i rammer med glas, uden at der opstår genskær.

Levering af plakater
Vi benytter PostNord til afsendelse af alle pakker. Plakater afsendes inden for 2 hverdage, hvor du vil modtage et track & trace nummer på din pakke, så du altid kan følge med i leveringen af dine plakater. Plakater i A5, A4 og A3 størrelser afsendes i kraftige papkuverter. Store plakater i 50×70 cm afsendes i kraftige paprør.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

, , ,