Fri fragt over 399 kr 0 emner

Mr. perfect plakat

From: 79,00 DKK

Plakat med Mr. perfect

Ryd
Varenummer (SKU): 00081 Varekategorier: , , , ,

Beskrivelse

Plakater med tekst er perfekte til udsmykning af bare vægge i de fleste hjem. Her får du Mr. perfect (ham har du garanteret ikke kunnet købe før!). Plakaten er den ene part af de sjove plakater ”Mr. & Mrs. perfect”, som siden lanceringen har været meget populære. De sort/hvide plakater har det hele: simplicitet, humor og design. De er især perfekte til dekoration af væggen på soveværelset, og er den perfekte gave til det perfekte par. Vil du se, hvordan Mrs. more than perfect ser ud? Du finder hende her:

Mrs. more than perfect

Sort/hvid plakaten er ganske simpel, og det minimalistiske design giver budskabet lov til at stjæle opmærksomheden.

Design plakaten fås i følgende størrelser:

  • 15×21 cm
  • 21×30 cm
  • 30×40 cm
  • 50×70 cm


Kvalitet af plakater
Plakater trykkes på kraftigt 200 g silkemat papir. Papiret har en mat overflade, så man undgår skinnende og reflekterende plakater. Det betyder også, at plakaterne nemt kan sættes i rammer med glas, uden at der opstår genskær.

Levering af plakater
Vi benytter PostNord til afsendelse af alle pakker. Plakater afsendes inden for 2 hverdage, hvor du vil modtage et track & trace nummer på din pakke, så du altid kan følge med i leveringen af dine plakater. Plakater i A5, A4 og A3 størrelser afsendes i kraftige papkuverter. Store plakater i 50×70 cm afsendes i kraftige paprør.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

, , ,

Du kunne også være interesseret i...