Fri fragt over 399 kr 0 emner

OM ART BY ARTIG

Indehaver og grafiker

Lærke Nyvang
E-mail: kontakt@artbyartig.dk

Art by Artig er grundlagt af mig, Lærke Nyvang, og har et bredt udvalg af nordiske og stilrene plakater. Missionen er at skabe plakater, som alle har råd til – derfor kan du få plakater helt ned til 79 kr.

Plakaterne hos Art by Artig følger altid tidens trends, og der kommer løbende nye plakater til samlingen. Vi lancerer tit helt nye serie af plakater, hvor du kan finde et sæt plakater i samme stilart, som er lige til at lave den perfekte billedvæg af!

Historien bag

Art by Artig startede oprindeligt som en lille hobby. Jeg havde et inderligt ønske om at blive bedre til Adobe-pakkens grafiske programmer, og begyndte at se lidt videoer på YouTube. Min interesse udviklede sig hurtigt, og jeg startede med at følge forskellige guides på nettet for at blive bedre. Senere begyndte jeg at lave mine egne plakater, og tænkte en dag, at jeg ville prøve at kaste mig ud i det. At vise mine plakater til offentligheden. Året 2017 blev året, hvor Art by Artig gik live.

For hver dag der går vokser Art by Artig, og det er en fornøjelse at se, hvor godt mine plakatdesigns bliver taget imod af alle jer. Jeg bliver så glad, når der tikker en sød mail ind fra en glad kunde! Der er også flere og flere af jer, som deler billeder med plakater fra Art by Artig på jeres Instagram-profil – det er så dejligt at se, hvordan I bruger jeres plakater i indretningen.

Hvad kan Art by Artig, som de andre plakatshops ikke kan?
Art by Artigs helt store force er, at der meget ofte lanceres nye plakater på shoppen. Det betyder, at webshoppen aldrig bliver kedelig, og at du altid kan finde nye plakater til din billedvæg. Jeg tager altid glædeligt imod idéer til nye plakatdesigns fra mine kunder – så hvis du har en god idé eller et ønske til nogle plakater, som du godt kunne tænke dig, så smid mig en mail.

Er du vild med nogle plakater fra Art by Artig, men kunne du godt tænke dig dem i andre farver? Det er ikke noget problem! Send mig en mail med din forespørgsel – så kan vi sammen få skabt plakaterne i præcis de farver, som du ønsker.

Art by Artig på de sociale medier
Husk endelig at følge os på Facebook og Instagram! På den måde kan du altid følge med i nye plakatlanceringer, nyheder samt få inspiration til, hvordan du kan sammensætte dine plakater. Vi afholder løbende konkurrencer på de sociale medier, hvor du har mulighed for at vinde smukke design plakater.

Er du blogger?
Hos Art by Artig vil vi rigtigt gerne samarbejde med dygtige bloggere, som blogger om mode og/eller indretning. Vi afholder også gerne give-aways sammen. Har du lyst til at indgå et samarbejde? Send os en mail og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Antal plakater

Antal idéer på lager

%

Motivation og drivkraft