Fri fragt over 399 kr 0 emner

INSPIRATION TIL BILLEDVÆG

Ny billedvæg? Det kan vi hjælpe med! Mangler du inspiration til, hvordan du kan opbygge en personlig og moderne billedvæg? Hos Art by Artig har vi samlet en række inspirationsbilleder, som kan hjælpe dig med at sammensætte din helt egen billedvæg! Vi elsker at skabe moderne billedvægge med nordiske plakater, hvor udtrykket er roligt og personligt. Er du klar til at blive inspireret?

Mr. and Mrs. perfect plakater i sort og hvid online
Lyserøde plakater med lotus i stor billedvæg
Stjernetegn plakat online
Billige plakater med magnolia i lyserød

EN LYSERØD BILLEDVÆG

Når du skal lave en ny billedvæg, bør du som det første overveje, om der skal være et gennemgående tema. Det kan fx være en bestemt farve, som skal dominere billedvæggen for at skabe et ensartet udtryk. For en smuk og feminin billedvæg kan du vælge lyserøde nuancer til din billedvæg. Bland gerne med nogle neutrale plakater for at skabe mere ro – det kan eksempelvis være sort/hvide plakater eller tekstplakater.

Sort/hvide billige plakater
Plakater med dyr i sort/hvid online
Plakat med stjernetegn i sort og hvid
Sort/hvid plakater med teksten make a wish og mælkebøtte

SORT/HVID PLAKATER

Hos Art by Artig har vi et stort udvalg af sort/hvid plakater. Hvis du er til den rolige og stilrene indretning, kan du med fordel udsmykke dine vægge med sorte og hvide plakater i en stor billedvæg, som udstråler ro uden at blive kedelige. Vi har mange forskellige sort/hvide plakater – du kan eksempelvis finde sort/hvid dyreplakater, stjernetegnsplakater og tekstplakater.

Fotoplakater i blå og billige plakater
Planteplakater i nordiske stil og billige plakater

NATURPLAKATER

Hos Art by Artig kan du finde et stort udvalg af fotoplakater med eksempelvis smukke naturmotiver. Fælles for dem alle er, at de er simple og rolige i deres udtryk, og nemt kan kombineres med hinanden i en billedvæg eller med eksempelvis sort/hvid plakater eller tekstplakater. Naturplakater kan bringe naturen indendørs, og er meget populære i den skandinaviske indretning.

Plakater med dyr i sort og hvid

DYREPLAKATER

Dyreplakater er meget populære og findes i de fleste hjem. Hos Art by Artig kan du eksempelvis købe sort/hvid plakater med tegnede dyremotiver, som passer perfekt i den moderne og minimalistiske boligindretning. Disse tegnede dyreplakater er simple i sit udtryk, og kan nemt udsmykke en væg enkeltvis eller indgå i en større billedvæg. En hel billedvæg fyldt med sort/hvide plakater kan give en ro og et moderne udtryk – less is more!

Billedvæg med blå billige plakater og tekstplakater
Tekstplakater i sort og hvid simplicity

BLÅ PLAKATER

Den blå farve er et must i den moderne boligindretning, hvor disse plakater hurtigt kan give liv til en kedelig væg. Du kan også lade plakaterne indgå i en større billedvæg, hvor du blander de blå plakater med sort/hvide plakater og tekstplakater.

Stjernetegn plakater i sort og hvid og billige plakater

TEKSTPLAKATER

Tekstplakater er et must i ethvert hjem! Det er netop med tekstplakater, at du kan skabe en personlig billedvæg. Plakater med tekst er også gode som ”fyld” i større billedvægge, hvor de sort/hvide tekstplakater kan bryde billedvæggen, og skabe ro, således at billedvæggen ikke ”larmer” for meget. Vi tilbyder eksempelvis stjernetegnsplakater, som er meget personlige, og både fungerer godt enkeltvis eller som del af en større billedvæg. Du kan også finde de populære Mr. Perfect og Mrs. More than perfect plakater, som passer perfekt på væggen i soveværelset.